Lidmaatschap

PSV De Langenberg is een bij de KNHS aangesloten vereniging die dressuur wedstrijden organiseert voor paarden en pony’s.
Om als ruiter officiële wedstrijden te kunnen starten dien je lid te zijn van een rijvereniging.
Wij verwelkomen jou dan ook graag als nieuw lid van PSV de Langenberg.
Het verenigingsnummer van PSV de Langenberg is 755901

Er zijn meerdere mogelijkheden
Rijdend lid worden
Als je wedstrijden wilt rijden met jouw paard of pony, moet je lid zijn van een (bij de KNHS aangesloten) vereniging. Jij en je paard of pony dienen geregistreerd te zijn bij de KNHS. Ook zul je een startpas moeten aanvragen. Het aanvragen dien je zelf te doen. Een startpas is 12 maanden geldig. Je bepaald zelf wanneer je hem in wilt laten gaan. Wijzigingen in de startpas dien je zelf door te geven aan de KNHS.

Jeugdleden
Vanaf 1 januari 2015 biedt PSV de Langenberg ook de mogelijkheid tijdens onze maandelijkse wedstrijden met een pony te starten. Er is dan een speciale ponyrubriek.
Let op: Als je ouder bent dan 12 jaar en je met je pony bij de paarden wilt starten, dan kan dit, maar dan mag je niet meer bij de pony’s starten! Je ponystartkaart met de pony moet opgezegd worden. Een persoon mag zowel een pony als een paardenstartkaart hebben, maar dus niet met dezelfde pony, Tevens moet je gewoon lid zijn van een vereniging.

Rijdend lid
Als je regelmatig bij PSV de Langenberg wedstrijden start, maar je bent al lid van een andere vereniging, dan kan het voordelig zijn ook lid te worden van PSV De Langenberg.

Leden betalen minder startgeld dan niet-leden en je kunt profiteren van alle activiteiten die PSV de Langenberg organiseert (zoals deelnemen aan clinics, lezingen etc.).
Als je je startkaart al bij een andere vereniging hebt, maar toch lid wilt worden, krijg je korting op je lidmaatschap. Kijk bij kosten voor meer informatie

 

XX

Niet-rijdend lid
Als je geen paard hebt, of geen wedstrijden wilt rijden kun je uiteraard ook lid worden!
NB: als niet rijdend lid dien je ook lid te worden van de KNHS.
Je kunt echter ook donateur worden! Je hoeft dan geen lid te zijn van de KNHS
Op deze manier steun je niet alleen onze vereniging, maar kun je ook profiteren van de activiteiten die worden georganiseerd (zoals bijv. clinics, lezingen etc.).

Sponsor
Een vereniging kan niet bestaan zonder de hulp van sponsoren!
Tijdens de wedstrijden en activiteiten kunnen wij voor onze sponsoren een vlag ophangen, hierdoor is uw bedrijf goed zichtbaar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lize Schipper.

Vrijwilliger
Een vereniging heeft uiteraard ook vrijwilligers nodig! Vind je het leuk om ons tijdens de wedstrijden te assisteren meld je dan aan al vijwilliger.

Lid/donateur worden? Door het inschrijfformulier te downloaden, volledig in te vullen en op te sturen word je lid van onze vereniging.

Opzeggen van het lidmaatschap schriftelijk indienen 2 maanden voor het ingaan van de jaarlijkse contributietermijn die loopt van 1 januari
t/m 31 december. (zie artikel 6 van de statuten). Download het afmeldformulier, vul het volledig in en stuur het op. Je opzegging gaat pas in nadat de vereniging deze bevestigd heeft. Opzeggen lidmaatschap? Klik hier.

Vrijwilliger worden? Door het aanmeldformulier volledig in te vullen en op te sturen word je vrijwilliger van onze vereniging.