Regels clubkampioenschappen PSV de Langenberg

Het is ieder jaar weer spannend! Wie komt er in aanmerking voor de titel ‘Clubkampioen van PSV de Langenberg’? Komt jouw naam misschien op die felbegeerde wisselbeker te staan?

De sponsoren van PSV de Langenberg stellen jaarlijks prachtige prijzen beschikbaar.

Wanneer val je in de prijzen.
Het clubkampioenschap dressuur wordt in twee categorieën verdeeld, te weten; B en L en  M t/m ZZ-Licht

Alleen rijdende leden van PSV de Langenberg en rijdende leden van PSV de Langenberg die een startkaart hebben bij een andere vereniging, kunnen mee doen aan het clubkampioenschap.

Je moet minimaal 5 wedstrijden (of minimaal 10 proeven) hebben gereden om mee te kunnen doen aan het clubkampioenschap. Dit mogen er natuurlijk ook meer zijn. De punten van de 10 beste proeven worden meegerekend
in de puntentelling.

Je dingt mee voor het clubkampioenschap in de categorie waarin je in jou klasse aan het einde van het jaar start. Voorbeeld: Ben je B startgerechtigd aan het einde van het jaar dan ding je mee naar het clubkampioenschap in de categorie B t/m L.

Ben je lopende het jaar van de klasse L naar de klasse M overgestapt? Dan ding je mee in de strijd om het clubkampioenschap van de hoogste categorie, in dit geval de M t/m ZZ-Licht en moet je minimaal 5 wedstrijden
(10 proeven) gereden hebben in deze categorie! Met andere woorden, de punten van de proeven die je in de andere categorie voor het Clubkampioenschap, de B t/m L hebt gehaald tellen dan niet meer mee.

 

Omdat wij er naar streven dat ieder rijdend lid die wedstrijden bij ons start minimaal twee keer per jaar een vrijwilligersdienst voltooid, houden we bij wie er welke diensten draait. Heb je geen twee vrijwilligerstaken volbracht aan het eind van wedstrijdseizoen dan strijd je NIET mee voor de kampioenstitel.

Een vrijwilligerstaak houdt in een keer schrijven bij de jury of een keer ringmeester zijn bij één van onze wedstrijden.

Paarden en pony’s zijn samengevoegd, dus geen aparte prijzen voor de pony’s

Heb je vragen of zijn er onduidelijkheden over het clubkampioenschap, neem dan contact op met Willemijn Bok. Je kunt een email sturen naar willemijnbok@hotmail.com