Vrijwilligers

Om de wedstrijden optimaal te kunnen laten verlopen hebben wij jullie hulp nodig!

Wij doen daarom een oproep aan iedereen om je als vrijwilliger aan te melden om op een van de wedstrijddagen een handje mee te helpen.

Hieronder een korte omschrijving van de vrijwilligerstaken:

Schrijven bij de jury
Wanneer er een proef gereden wordt, wordt deze beoordeeld door een jury. De jury moet  constant op letten wat de ruiter doet en kan dus niet zijn of haar commentaar ook nog eens opschrijven. Daarvoor heeft de jury een schrijver(ster) nodig die dat voor hem/haar doet. Dit is gewoon opschrijven wat de jury roept. Kortom dit kan iedereen doen!
Het is tevens ook zeer leerzaam want je steekt er heel veel van op. Je hoort waar jury’s opletten tijdens een proef, hoort de tips indien de ruiter het fout doet. Een aanrader dus als jij ook zelf wedstrijden start of gewoon meer er over wilt leren! En, je helpt de vereniging er ook nog eens mee!

 

XX

Ringmeester
Hierbij ben je verantwoordelijk voor de coördinatie in de bakken. Je zorgt ervoor dat de mensen op tijd weten wanneer ze moeten starten, dat de juiste personen naar de wedstrijdring gestuurd worden en houdt bij wie er op komt dagen en wie niet.
Ook heb je een controlerend oog voor ruiter en paard.

Aanmelden kan bij de bestuursleden. Je kunt dan ook aangeven wanneer je beschikbaar bent. Ook kan je je via onze Facebook pagina opgeven. Minimaal een week voor de wedstrijd wordt op de Facebook pagina een oproep gedaan voor de benodigde vrijwilligers. Uiteraard kan je ook al van te voren opgeven bij Willemijn Bok.